StopDia -tutkimushanke käyntiin Päijät-Hämeessä

17.5.2017

StopDia -tutkimushanke on käynnistynyt  onnistuneesti Päijät-Hämeessä. Hyvinvointikuntayhtymän hallitus on nostanut tärkeäksi asiaksi terveyden edistämisen ja ennaltaehkäisevän työn ja haluaa kannustaa kaikkia lähtemään mukaan hankkeen toteuttamiseen. Tavoitteena on saada Päijät-Hämeestä mukaan 1650 kohonneessa diabetesriskissä olevaa henkilöä. Riskitesti StopDian verkkosivuilla avautui maaliskuussa 2017 ja tähän mennessä sen kautta tutkimukseen on ilmoittautunut mukaan 400 sairastumisriskissä olevaa päijäthämäläistä. Koulutuskeskus Salpauksen ja Lahden ammattikorkeakoulun opiskelijat osallistuvat alkumittausten tekemiseen tutkimushoitajan ohjauksessa. Lisäksi opiskelijat järjestävät erilaisia StopDia –markkinointitapahtumia kevään aikana Heinolassa sekä Lahdessa.

Tee sinäkin StopDia –riskitesti ja ohjaa läheisesi ja asiakkaasi ottamaan koppia omasta terveydestään. Riskitesti löytyy helposti osoitteesta www.stopdia.fi .

 

StopDia -hanke vauhdikkaasti liikkeelle
Stop Diabetes -hankkeen riskitestisivuston avauduttua, jo 8000 ihmistä on tehnyt riskitestin ja näistä on löytynyt jo noin 1000 tutkimukseen mukaan lähtenyttä. Matkaa tavoitteeseen on kuitenkin vielä jäljellä, tutkimuksen tavoitteena on saada mukaan 10 000 henkilöä.
Siksi myös Sinun panostasi tarvitaan - etenkin viestin viemisessä eteenpäin.
Kerro testistä ja tutkimuksesta työpaikallasi, perheenjäsenille sekä ystävillesija tuttavillesi.
Voit tilata myös erilaisia materiaaleja joita voit jakaa esimerkiksi työpaikallasi. Materiaalit ovat maksuttomia ja toimitetaan perille haluamaasi osoitteeseen.

 

Seuraa Stop Diabetes -tutkimushanketta somessa

Stop diabetes -tutkimushankkeen monitieteinen tutkimusryhmä tiedottaa hankkeen etenemisestä ja jakaa diabetekseen liittyvää ajankohtaista tietoa verkkosivujensa lisäksi myös sosiaalisen median tiliensä kautta. Seuraa Stop Diabetes -tutkimushanketta Twitterissä ja tykkää hankkeesta Facebookissa niin pysyt kuulolla.