Yhteystiedot

Päijät-Hämeen henkilökohtaisen avun keskus APURI
Aleksanterinkatu 18 A, 4.krs

(Kauppakeskus Trio)
15140 Lahti

Apurin palveluvastaava
Aune Suomalainen
puh. 050 383 6449
ma, ti ja to klo 9.15 - 11.15
aune.suomalainen(at)phhyky.fi

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymän
vammaispalvelun Lahden toimipiste.

Henkilökohtaiseksi avustajaksi?

Haemme avustajan työstä kiinnostuneita henkilöitä avustajavälitykseemme.  

Avustajan työ on monipuolista ja vaihtelevaa.  Työnkuva muodostuu yksilöllisesti työnantajan eli avustettavan henkilön  avuntarpeen mukaan. Erikoistaitoja ei tarvita ja avustettava työnantajana  perehdyttää työtehtäviin. Työ sopii henkilölle, joka haluaa työskennellä lähellä toista ihmistä ja auttaa tätä arjen toiminnoissa. Työssä selviytyy, jos on ihmisläheinen,  sopeutuvainen ja osaa kuunnella ohjeita, sekä  toimia niiden mukaan.  

Avustajana voi toimia päätoimisesti tai tehtävä sopii hyvin myös opiskelijoille  ja  eläkeläisille  sen mukaan, minkä verran on mahdollista olla käytettävissä. Työnantajan tarpeesta johtuen työtunteja  voi olla esimerkiksi  noin  7 tuntia viikossa  tai jopa 40 tuntia viikossa . Avustajia tarvitaan niin lyhyt-kuin pitkäaikaisiin työsuhteisiin.

Saatuamme ilmoittautumislomakkeesi , kutsumme sinut esihaastatteluun Apuriin.  Palveluvastaava kertoo haastattelussa tarkemmin avustajavälityksestä, työsuhteesta ja palkkauksesta  sekä kyselee lisää myös sinun mahdollisuuksista ja valmiuksista toimia vammaisen työnantajan avustajana.   

Avustajavälityksessä olevien avustajien yhteystietoja välitetään  avustajaa tarvitseville työnantajille. Työnantajat ottavat sitten suoraan yhteyttä avustajaehdokkaisiin ja sopivat mahdolliset  työpaikkahaastattelut . Työsuhteen syntyessä työnantaja tekee työsopimuksen suoraan avustajan kanssa.

Lisätietoja Apurin palveluvastaavalta puh 050 383 6449