Yhteystiedot

Päijät-Hämeen lihastautikerho
Yhteyshenkilöt:

Anja Vilén
puh. 050 365 4022
anja.vilen(at)phnet.fi

"Hymy on loistetta iloisen mielen. Hymy on paistetta sydämen pienen. Sillä voi kukittaa elämän teitä, sillä voi kuivata kyyneleitä."

Menneita kerhon tapahtumia

Terveiset Päijät-Hämeen kerhotapaamisesta.

Kiitos teille MG – yhdistyksen jäsenet kun olitte meidän vieraina kerhotapaamisessa.
Saimme tietoa sairaudesta MG (Myastenia gravis) sen eri muodoista ja hoidosta.
Tutustuimme toisiimme ja suunnittelimme jatkossakin yhteistapaamisia.
Kerroimme oman yhdistyksen toiminasta, tapahtumista ja toivotimme teidät mukaan.
Järjestösuunnittelija Sirpa Kälviäinen toi Lihastautiliiton terveiset ja opasti meidät ASAHI -joogan saloihin, pisti kädet ja jalat heilumaan, veren kiertämään, hengityksen kulkemaan. Varmasti jokaisella meillä oli kotiin viemisenä uusia liikkeitä ja eväitä liikkumiseen vaikka tuolilla istuen.

Pidetään yhteyttä ja tutustutaan toisiimme.
Ystävällisin terveisin,
Anja

-----------------------------------------------

Päijät-Hämeen kerhon kuntosaliliikunta ryhmä.

Nyt on vanutettu ja venytetty jäseniä, punnerrettu ja tasapainoiltu liikuntaryhmässä joka kokoontui   4.3. – 29.4. aikana joka keskiviikko Fysioterapia Wanhassa – Herrassa Lahdessa, fysioterapeutin ohjauksessa.
Ensin kahviteltiin ja kerrottiin kuulumiset, käytiin läpi apuvälineet, liikunta mahdollisuudet, vaivat ja kolotukset. Vertaistukea parhaimmillaan.
Kuulimme asiantuntijoiden kertomukset liikunnasta ja sen tärkeydestä, kullekin sopivista mahdollisuuksista. Sirpa Kälviäinen kertoi pariin kertaan kuntoutuksesta, Lahden kaupungin liikuntaohjaaja Jari Saatsi kertoi kaupungin suomista mahdollisuuksista esim. vesiliikunta ja kuntosali. Liiton fysioterapeutti Kristiina Rantakaisla evästi eri diagnoosille soveltuvasta liikunnasta.
Osallistuminen oli innostunutta ja palaute positiivista. Kovasti jatkoa toivottiin.
Kiitos teille kaikille, että olitte mukana.

Terveisin Anja

-----------------------------------------------

Retki vesiuruille Lahdessa 3.6.2015.

Nautimme tänään vesiurkujen näytöksestä Pikkuvesijärven rannalla. Sopivasti esityksen ajan sadekin pysyi poissa ja aurinko pilkahti pilven raosta.
Esitykseen toi oman lisänsä sorsaperhe jossa yksi poikanen oli keltainen. Hyvin oli sorsaperhe aikataulussa, sillä hetkeä ennen esityksen alkua he marssivat toiselle puolelle Pikkuvesijärveä, mutta tämä keltainen poikanen ei päässyt millään portaita ylös. Siinä hetken toivotonta yritystä seuratessa Sirpa ( järjestösuunnittelija) noukki sen kivien välistä ja vei muun perheen luo. Päivän hyväteko.
Tässä muutama kuva muistoksi.-----------------------------------------------