Toiminta

Keskiviikkona 20.2.2008 järjestimme yleisöluennon Monitoimikeskus Takataskussa Huovilankadulla Lahdessa.

Luennoitsijana oli yhdistyksemme nuorisovastaava ja sairaanhoitajan töistä äitiyslomalla oleva Kirsi Simpanen. Luento kesti reilun tunnin ja luennon aikana sai vapaasti esittää aiheeseen liittyviä kysymyksiä. Väkeä paikalla oli n. 30 henkilöä.

Yleisöä kiinnosti erilaiset hoidot, kuten perusvoiteiden käyttö ja valohoito. Kysymyksiä herätti myös oikean ammatin valinta mikäli on oikein paha käsi-ihottuma, eli mistä saada tietoa ja tukea? Vastaus tähän on Iholiiton kurssitoiminta. Apua saa siis soittamalla Iholiittoon Marja Nylénille puh. (09) 7562 0131 tai lähettämällä hänelle sähköpostia osoitteeseen marja.nylen(at)iholiitto.fi

Tuntia ennen oman tilaisuutemme alkua peruspalveluministeri Paula Risikko kävi tutustumassa Monitoimikeskus Takataskun toimintaan, tilaisuuden lopussa lahjoitin hänelle yhdistyksen puolesta Siiri – lastenkirjan sekä atopia aiheista tietoa. Lastenkirjalle löytyi sopivasti myös lukija Paulan kotoa, sillä selvisi että hänellä on kolme vuotias Aino tyttö. Toivotaan siis iloisia hetkiä kirjan parissa.

Kiitokset Monitoimikeskus Takataskuun, että saatiin tulla paikalle kertomaan atopiasta ja yhdistyksen toiminnasta.

Kirjaa on saatavilla tilauksesta sähköpostilla paijat-hame(at)atopialiitto.fi tai soittamalla/tekstiviestillä mielellään iltasin Tonylle 045 318 5270 kirjan hinta on 5 euroa/kpl plus hintaan lisätään 2 euron postikulut.