Ajankohtaisia linkkejä

Tällä sivulla on linkkejä valtakunnallisiin yhdistyksiin ja yhteisöihin, muihin ajankohtaisiin tietolähteisiin sekä alueellisiin lihastautiyhdistyksiin. Avaa linkkejä ja käy tutustumassa yhteisöjen toimintaan.

Valtakunnallinen Vammaisneuvosto

Sivulta löytyy ajankohtaista ja ajatonta vammaisasiaa. Käy tutustumassa!

Kynnys ry

Kynnys ry on vammaisten ihmisten perus- ja ihmisoikeusjärjestö. Sen perustivat vammaiset opiskelijat 1973.

Henkilökohtaisten Avustajien Työnantajien Liitto - HETA

Heta on työnantajayhdistys henkilökohtaisten avustajien työnantajille. Heta ei siis ole yleisellä tasolla toimiva vammaisjärjestö, vaan keskittyy omien ydintehtävien hoitamiseen. Lue lisää toiminnasta.

Kansaneläkelaitos - Kela

Tervetuloa Respectaan

Respecta Oy tuottaa apuvälineisiin perustuvia tutkittuja ja yksilöllisiä palveluja, joiden tavoitteena on ihmisen toimintakyvyn, elämänlaadun ja elinpiirin parantaminen. Apuvälineklinikoillamme kohtaavat asiakkaan tarpeet ja Respectan ammattilaisten erikoisasiantuntemus.

Apuväline Lähdemäki Oy

Forssalainen elämää helpottavien apuvälineiden asiantuntija. Olemme palvelleet ammattitaidolla jo vuodesta 1971. Kattava valikoima apuvälineitä: lusikasta nojapyörään, porraskiipijästä keittiönostimeen.

Hengityslaitepotilaat ry

Yhdistyksen tarkoituksena on lisätä hengityslaitepotilaiden omatoimisuutta ja mahdollisuuksia tämän toiminnan edistämiseen sekä hankkia varoja hengityslaitepotilaiden tieteellisen ja muun tutkimustyön tukemiseksi. Lue toiminnasta lisää linkin kautta.

Seitti

Seitti on viiden liikuntavammaisjärjestön nuorisotoimintaa, mukana Invalidiliitto, Suomen Reumaliitto, Lihastautiliitto, Suomen CP-liitto, ja Suomen MS-liitto. Seitti on toimintaa nuorten omilla ehdoilla, yhdessä toimimista ja tukemista paikallisesti, valtakunnallisesti sekä kansainvälisesti.

Invalidiliitto ry

Invalidiliitto on tuki- ja liikuntaelinvammaisten valtakunnallinen etu- ja palvelujärjestö. Lue lisää sivuilta linkin kautta.

Harvinaiset - verkosto

Harvinaiset-verkosto on kuudentoista sosiaali- ja terveysalan järjestön ja säätiön muodostama yhteistyöverkosto, joka tekee työtä harvinaisten sairaus- ja vammaryhmien hyväksi. Lue lisää harvinaiset-verkoston toiminnasta linkin kautta.

Neurologiset vammaisjärjestöt

Neurologiset vammaisjärjestöt edustaa 14 valtakunnallista etujärjestöä: ADHD-liitto, Aivohalvaus- ja dysfasialiitto, Aivovammaliitto, Muistiliitto, Autismi- ja Aspergerliitto, Epilepsialiitto, Lihastautiliitto, Suomen CP-liitto, Suomen Migreeniyhdistys, Suomen MG-yhdistys, Suomen MS-liitto, Suomen Narkolepsiayhdistys, Suomen Parkinson-liitto ja Suomen Tourette-yhdistys.

Alueellisia lihastautiyhdistyksiä

Yhteystiedot löydät Lihastautiliiton sivulta yhdistykset

Suomen MG-yhdistys ry

Lisää linkkejä jäsenjärjestöistä ja muita linkkejä Suomesta ja maailmalta löydät Lihastautiliiton sivuilta.