Yhteystiedot

Lahden Klubitalo
Puh. 040 553 1339

lahden.klubitalo(at)phklubitalot.fi

Klubitalo on avoinna:
ma 8.00-18.00
ti-pe 8.00-16.00

Johtaja
Jussi Kokkonen
puh. 040 689 1101
jussi.kokkonen(at)phklubitalot.fi

Päijät-Hämeen Klubitalot ry, Lahden Klubitalo

Klubitaloliike on lähtenyt liikkeelle New Yorkista viime vuosisadan puolivälissä, missä sen päämaja on edelleen. USA:sta ideologia on levinnyt ympäri maailman ja Suomessa Klubitaloja on 19. Kaikkien maailman Klubitalojen toimintaa säätelevät 36 standardia, jotka on hyväksytty klubitaloyhteisön keskuudessa. Standardeissa ilmaistaan periaatteet, joiden mukaan klubitalojen tulee toimia. Lahden Klubitalon perusti Omaiset mielenterveystyön tukena Päijät-Hämeen yhdistys ry toukokuussa 2001 Aleksille. Klubitalotoiminta toimi RAY:n projektina 2001-2005. Vuonna 2005 projektin päätyttyä Klubitalon toiminnan otti haltuunsa oma yhdistys Päijät-Hämeen Klubitalot ry.

Lahden Klubitalo noudattaa toiminnassaan kansainvälistä Fountain House-ideologiaa, jonka mukaan toimivia Klubitaloja on satoja eri puolilla maailmaa.

Klubitaloa rahoittaa RAY ja Lahden kaupunki sekä ostopalvelusopimuksin Lahden ympäristökunnat

Klubitalo on mielenterveyskuntoutujien ja henkilökunnan muodostama ja heidän kanssaan kehittyvä kuntouttava yhteisö. Klubitalolla jäsenet ja henkilökunta ovat tasavertaisessa asemassa. Kaikilla on mahdollisuus tehdä kaikkea ja vastuu töiden tekemisestä kannetaan yhdessä.

Klubitalo tarjoaa mahdollisuuden

  • mielekkääseen työhön ja ihmissuhteisiin
  • onnistumiseen, kokemuksiin, itsetunnon vahvistamiseen
  • työpainotteisen päivän (toimisto, keittiö, opinto- ja työyksikön työtehtäviä)
  • polkuja takaisin yhteiskuntaan, koulutukseen ja työelämään
  • vertaistukea

YHDISTYKSEN KOTISIVUT: www.phklubitalot.fi